Jag Ewa, är Internationellt certifierad yogalärare och yogaterapeut. 
Sedan 2003 har jag hållit kurser i Hathayoga, meditation och gravidyoga. Jag har bl.a. studerat för SPK Saji i Indien till Hathayogalärare och Yogaterapeut.
Jag har även en tvåårig utbildning som Livsyogalärare (där rötterna finns i Kundaliniyogan) och på senare tid Yinyogalärare.

Vid sidan av yogan jobbar jag med Ayurvediska behandlingar och yogamassage.
Jag är certifierad både som hälsorådgivare och ayurvedisk massös.

Redan efter min första yogaklass (1989) kände jag att det här var något för mig.
Jag hade en djup upplevelse av hela min kropp som jag inte hade känt tidigare,
jag kände mig dessutom ovanligt avslappnad och lugn. 
Jag minns fortfarande hur jag vaggade hem på tunnelbanan med ett leende på läpparna.

Yogan har följt mig genom åren som en trogen livskamrat, i det dagliga livet, på resor, genom graviditet och förlossning. Jag förundras om och om igen över detta kraftfulla redskap, där jag fyller på med kraft och finner inre ro.

Sedan 2003 håller jag mina kurser och ger behandlingar på Salve hälsocenter, Södermalm. Salve är en liten pärla, ditt kommer du och blir varmt välkomnad av erfarna lärare och terapeuter. Salves miljö är lugn, balanserad och vacker.

 

All verksamhet bedrivs på Salve hälsocenter Krukmakargatan3 vid Mariatorget Stockholm.
Ewa Ahlsén ewa@lewa.one mobil: 0730-503391