Jag Ewa, är Internationellt certifierad yogalärare och yogaterapeut. 
Sedan 2003 har jag hållit kurser i Hathayoga, meditation och gravidyoga. 
Jag har bl.a. studerat för SPK Saji i Indien till Hathayogalärare och Yogaterapeut.
Jag har även en tvåårig utbildning som Livsyogalärare (där rötterna finns i Kundaliniyogan)
och på senare tid Yinyogalärare.

Vid sidan av yogan jobbar jag med Ayurvediska behandlingar och yogamassage.
Jag är certifierad både som hälsorådgivare och ayurvedisk massös.

Redan efter min första yogaklass (1989) kände jag att det här var något för mig.
Jag hade en djup upplevelse av hela min kropp som jag inte hade känt tidigare, jag kände mig dessutom
ovanligt avslappnad och lugn. Jag minns fortfarande hur jag vaggade hem på tunnelbanan med ett leende på läpparna.

Yogan har följt mig genom åren som en trogen livskamrat, i det dagliga livet, på resor, genom graviditet och förlossning. Jag förundras om och om igen över detta kraftfulla redskap, där jag fyller på med kraft och finner inre ro.

*

Vid sidan av mitt arbete här i Sverige så har jag gjort många resor till Indien. Både korta och långa. Jag har utbildat mig hos mina indiska lärare både inom ayurveda och yogan vid ett flertal tillfällen.

Jag har också tillbringat mycket tid i Tiruvannamalai i södra Indien. Där har jag haft möjligheten att arbeta som volontär på ett Animal shelter (arunachala animal shelter). Det är bland det mest lärorika och berikande jag har gjort i mitt liv. Som filmare och fotograf så skapade jag en dokumentär om arbetet med djuren. Med djup vördnad och tacksamhet tackar jag alla som är inblandade i sheltret. Läs mer på:
https://www.arunachalasanctuary.com/

Här kommer länken till filmen:

 

 

 

All verksamhet bedrivs i Stockholm och på södra Öland.
Ewa Ahlsén ewa@lewa.one mobil: 0730-503391